Ervaringen

Soms heb je even een zetje in de juiste richting nodig. En hoe fijn is het dan om de ervaringen van leerlingen te kunnen lezen? Je schrijft je dan toch met een fijner gevoel in voor de proefles 😉

Inspirerend en motiverend

Na bijna 30 jaar pianospelen en lessen weer  opgepakt. Zo anders, zo veel nog te leren, zo inspirerend, zo motiverend, kortom een feestje om iedere week les te hebben.

- Trijs

Leuk en leerzaam

Ik vind de piano les altijd heel leuk en leerzaam. Als ik ergens moeite mee heb dan word ik gelijk geholpen

- Bodhi

Aangepast op de leerling

Wat ik zo leuk vind aan pianoles bij Ruben is dat hij zijn lessen geheel aanpast aan wat ik wil leren. Of door zijn eigen creativiteit of door een passend muziekstuk te zoeken maakt hij mij enthousiast om verder te komen!

- Susanne

Leuk en efficiënt

Ik vind je lessen echt geweldig, ze zijn leuk en efficiënt. Ik heb echt reuzensprongen gemaakt sinds ik les van je krijg.

- Kai

Plezier

Met veel plezier ga ik naar de les. Op een hele prettige en betrokken manier kijkt Ruben naar wat je leuk vindt en verder helpt.

- Frederiek

Vrolijk en geduldig

Ik ben als volwassene begonnen met pianolessen bij Ruben. Hij maakt alle lessen op maat, met muziek waar ik van houd. In korte tijd heb ik al veel geleerd! Ruben is een vrolijke en geduldige leraar. Het is een plezier om les van hem te hebben.

- Annemiek

Oo(g)(r) voor de leerling

Leuke en vooral leerzame lessen. Op het moment dat je voor jezelf de muzikale lat te hoog legt dan speelt Ruben hier heel handig op in.

- Pieter

Modern, enthousiast, positief en kundig

Bij Ruben hebben we een leraar gevonden die modern, enthousiast, positief en kundig is. Mijn zoon heeft door hem echt de liefde in pianospelen gevonden
(Echt!)

- Esli

Motivatie

Ik ben 66 jaar en in maart gestart met pianoles, jammer dat ik daar niet eerder aan ben begonnen. Elke week ga ik weer met plezier naar les en wordt gemotiveerd door het enthousiasme van Ruben.

- Cora


Klaar om te spelen?

PROBEER EEN GRATIS PROEFLES

Heb je vragen? Bel naar +31 (0)6 15 88 30 53 of stuur een e-mail naar pianoles@nootstudio.nl

AANMELDEN PROEFLES

  • Maak online een afspraak voor een gratis proefles
  • Je kunt na de les jouw eerste nummer zelf spelen
  • Vind je het toch niet leuk? Geen probleem. Je zit nergens aan vast
Aanmelden voor proefles